21.2.07

Kõige tavalisem kohupiimakook


"Tavaline" ei tähenda siinkohal sugugi mitte halba, sest tegu on just selle kõige lihtsama ja alati maitsva kohupiimakoogiga. Suhkru kogust saab vähendada kasutades Lahja magus kohupiimamassi. Rosinatega kohupiim ka kohe valmis magus. Kasutades lahjat-rasvata kohupiima, saab ka kj. suurema tüki endale lubada.

100g margariini
1/2 dl suhkrut
1muna
2 1/4dl jahu
1tl küpsetuspulbrit

1pk kohupiima(250g)
1muna
4spl suhkrut
2tl vaniljesuhkrut
1spl sidrunimahla
(peoga rosinaid)

Määri vorm ja pane ahi kuumenema 200 kraadi juurde. Vahusta pehme või ja suhkur, lisa muna. sega hulka jahusegu. pane vormi põhja ja poole küljeni. Sega täidiseained ja vala põhjale. Küpseta 25-30 minutit ahju keskosas.

No comments: