See Sekasoppa-Marie retsept on juba pikka-pikka aega olnud kohe-teen nimekirjas. Nüüd siis lõpuks tegudeni jõutud. Kuna mul kiirkaerahelbeid pole siis kasutasin 4-viljahelbeid. Väikese osa valgest jahust asendasin ka täisterajahuga. Kirja panen originaalretsepti.
15 suurt muffinit
3 muna
1/2dl suhkrut
5dl jahu
1dl kiirkaerahelbeid
2,5tl küpsetuspulbrit
3/4tl soola
1dl sularasva
200g hapukoort
1/2dl piima
200g fetat
pool purki päikesekuivatatud tomateid
pool purki pestot
u. 2dl riivitud mozzarellat
3 muna
1/2dl suhkrut
5dl jahu
1dl kiirkaerahelbeid
2,5tl küpsetuspulbrit
3/4tl soola
1dl sularasva
200g hapukoort
1/2dl piima
200g fetat
pool purki päikesekuivatatud tomateid
pool purki pestot
u. 2dl riivitud mozzarellat
Vahusta muna ja suhkur. Sega kokku rasvaine, hapukoor ja piim. Lisa munavahu hulka. Sega kuivained omavahel. Lisa ettevaatlikult segades taignale. Lõigu tomatid (kääridega) taigna hulka. Murenda feta, lisa taignale. Tõsta u 4spl pestot taigna hulka, sega kergelt (pesto ei pea olema ühtlaselt taignaga segunenud). Tõsta tainas vormidesse ja lisa igasse vormi taigna peale 1/2tl pestot, riputa üle riivjuustuga. Küpseta ahju allosas 200 kraadi juures 15-20 minutit.
No comments:
Post a Comment