![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUs8xT_NMFO9XBw3WQU_f75Rtt6_kru8zoCCS98AuxGNrIPojkFSf1qekd9nWyxpExzK0RNNMmWxdKXEAkZHALI2DaoKeqUfPWjY9Tx0-io8_i-v0o-okAAabmps5P2DSVXnkiT0glXJU/s320/maasika-kookosmuffin+ja+kj.+kohupkook+031.jpg)
Päris ehtne kj. magustoit("Kõigi aegade parimad magustoidud"). Maitseb mõnus, selline kerge ja õhuline. Minu katsetus aga oleks vajanud natuke rohkem suhkrut...kuna ma asendaja-foobik siis kasutasin tavalist suhkrut ja üritasin vähesega läbi ajada. Siia panen orig. retsepti, milles kokku ainult 3,5p. retseptis räägitakse 4-st portsust, mina sain tunduvalt rohkem.
4zelatiinilehte
1 1/2dl kuuma ja kanget kohvi
1spl suhkruasendajat
250g rasvata kohupiimapastat
1/2tl vaniljesuhkrut
2munavalget
Zelatiin 5-ks minutiks likku, vesi välja pigistada ja kuumas kohvis sulatada. Lasta umbes 10min. jahtuda ja siis korralikult kohupiima ja suhkrutega läbi segada. Munavalged kõvaks vahuks ja seejärel kohupiimasegu hulka. Vormidesse ja 1-2 tunniks külmkappi tarduma.
No comments:
Post a Comment