![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjiMSLUOxMwCaQY_ju71AJtq4ett7dW4zQr9z_dEwfJSZsVjIr1UpdvpNOSlbtrsOxnQcaDknFmQFxg8j3PKOc15TMFfQXo8x39J_3xRh_JgRNicmYCHq4-gW-C2DbB4t5sSAVuVm-pZ3s/s400/DSC00083.jpg)
2spl tumedat suhkrusiirupit
1dl vahukoort või Flora Vanillat
125g võid
2dl fariinsuhkrut
1tl kaneeli
1tl ingveri
1tl kardemoni
1tl nelki
3 1/2dl jahu
1tl soodat
2dl (külmutatud) pohli + 1tl jahu
glasuur:
1 1/2dl tuhksuhkrut
3tl munavalget
suts sidrunimahla
1 1/2tl vett
Sega kokku kõik ained peale jahu-sooda ja pohlade. Vahusta u. 5 minutit. Sega kokku jahu ja sooda, lisa taignale ja klopi veel minutijagu. Sega pohlad jahuga. Vala u. 1/4 taignast vormi, raputa peale pohli, lisa ülejäänud taigen vaheldumisi pohladega. Küpseta 150 kraadises ahjus 50-60 minutit. Kummuta keeks kuumalt vormist välja, et pealne muutuks vähe siledamaks.
Sega kokku glasuuri ained ja tõsta lusikaga jahtunud keeksile.
No comments:
Post a Comment