
Kui soolase muretaigna isetegemise asemel kasutada valmis taigent siis on kogu pirukategemise vaev tõesti ainult katteainete kokkusegamises ja tomatite viilutamises.
Pirukas on ühtmoodi maitsev nii soojalt kui jahtunult.
200g hapukoort
2 muna
2spl pestot
6 küpset tomatit
225 kirsstomateid
hakitud murulauku
Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema. Suru taigen vormi põhja ja külgedele.
Sega kokku hapukoor, pesto ja munad, maitsesta soola-pipraga. vala segu taignale. Kata tomatitega, maitsestaja küpseta umbes 20 minutit. Enne serveerimist raputa üle värske murulauguga.
Põhja võib valmistada näiteks sellise retsepti järgi:
100g võid või margariini
2,5dl jahu
½l soola
2-3spl külma vett
4 comments:
Mulle meeldib väga su toidublogi! Lisan sind meeleldi ka oma blogi lugejaks, kui kirjutad jaatii@hot.ee.
Muidu käin siin anonüümseid märke maha jätmas
Lahe foto :)
Pilt on vahva ;) Pirukas väärib kindlasti tegemist :)
Che bellezza! :)
Post a Comment