200g võid või margariini
2,5dl suhkrut
3 muna
1dl hapukoort
4dl jahu
1tl küpstuspulbrit
2tl vaniljesuhkrut
2spl kakaod
100g Marianne komme (või pool pakki Marianne-crushi)
Vahusta rasv suhkruga, lisa ükshaaval munad. Sega kuivained omavahel ja lisa vaheldumisi hapukoorega munavahule. Jaga taigen kaheks, lisa poolele kakao ja purustatud Marianne-kommid. Vala pool heledast taignast vormi ja seejärel tume taigen, lõpuks vala juurde jälle hele taigen. Tõmba kahvliga läbi taigna, et kihid veidi seguneksid.
Küpseta 175 kraadises ahjus u. 1 tund.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiF6BKBUxXA3ExewNWX2FP8YUq7zJaSxw4ksvLRDNiQmhkDvRroqpeCIkd16vT207WEWTbsXGHK38s4ZO3Sj2XZFzodm6vledL4mYMN0cd1fJWi9nPZPAI9LxXjalgkkssu2Gt2-t8ULEw/s400/tiiger+002.jpg)
1 comment:
Ma olen ka viimasel ajal kõik muffinid (muhvikesed) ja keeksid hapukoorega teinud - tõesti hoiab need mõnusalt värsked.
Post a Comment