9.6.08

Nigella banaanikeeks

Nami-nami foorumi järjekordsel mõjutusel tekkis mul huvi selle keeksi vastu. Egas muud midagi kui hakkasin ükspäev tainast kokku segama...ja minu jaoks oli see "tainas nii Nigella kui vähegi võimalik", tainast selle sõna taignases mõistes justkui polnudki, küll aga sisaldus retseptis igasugu muid mõnusaid komponente ja neid sellises koguses, et lusika liigutamine oli head maitseelamust tõotavalt raskendatud. :) Noaotsaga pole ei (rummiseid) rosinaid ega muid häid asju selles keeksis tarvis taga ajada! Mõnus ja mahlane, eriti hea oli ahjusoojana.

Aitäh, Mann ja Pille, isutekitamast!

Ingliskeelne retsept ja nami-namis eestikeelsena

6 comments:

Tullia said...

Mulle ka meeldis see keeks väga!

Elina said...

mina olen mõelnud selle keeski peale juba viimased paar nädalat.aga alati on üliküpsed banaanid enne kodust ära söödud. noh,ükskord ma küpsetan selle keeksi niikuinii.

Anonymous said...

Proovisin kunagi ära ja minus tekitas enim imestust see, et tainast nagu polnudki??? Ja kui ma õigesti mäletan, siis läks ka jahu mikoskoopiliselt vähe sinna? Igatahes oli tulemus super hea!!!!!

Puhvis Kukk said...

You have been tagged by Puhvis Kukk. http://puhviskukk.blogspot.com/2008/06/ask-and-ye-shall-receive.html

Kirjutama!

Anonymous said...

Väga hea ja lihtne keeks! Ma olen muidu ka banaaniküpsetiste sõber ja tavaline banana bread on sage ahjusolija, aga see variant oli vahelduseks väga hea vaatamata sellele, et ma suur rosinasõber pole. Aitäh blogimast!

Anonymous said...

On see vast keeks! See pole mingi tavaline kuiv puru, vaid mahlane ja mõnus, 12 points!