![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiEv44d-KPsXYWIOoyJoB4EfIW9bjqkdtohFw-4w5YBwMBWLlvf9JZsyFAzKQMF6DRjELxjjhz0KqXYP-5G1PQCGY8XSpVUd6v8cgmaINTb-Mu3F6aNgTbJyLRQV9p0dLUScNUc15UWFDw/s400/okt+kook+007.jpg)
1dl jahu
1dl suhkrut
100 margariini
250g kohupiima
100 hapukoort
1muna
0,5dl suhkrut
2õuna
kaneeli
Sulata rasv. Lisa ülejäänud ained, sega taignaks. Pane 2/3 taignast küpsetuspaberile. Kata õunaviiludega, raputa üle suhkru-kaneeliseguga(selleks tarvis paar spl suhkrut sellest 0,5 dl-st) Sega omavahel kohupiim, hapukoor, muna ning suhkur ja vala õuntele. Lisa ülejäänud taignale veidi jahu ja puista koogile. Küpseta 175 kraadi juures 40 minutit.
2 comments:
Väga hea tuli! Kas sa neid helbeid röstida oled proovinud?
Ei ole röstinud aga see on täitsa katsetamistväärt idee. Tänud! :)
Post a Comment