Porgandi ja ananassi mõnus, mahlane kooslus, mille toorjuustukate veelgi paremaks muudab. Koos kattega tuleb kogu retsepti punkideks kusagil 90, olenevalt tüki suurusest üks tükk 2p kandis.
200g margariini
2,5dl suhkrut
3 muna
5dl riivporgandit
1 väike purk purustatud ananassi koos mahlaga
4,5dl jahu
1,5dl kaerahelbeid
1,5tl kaneeli
3tl küpsetuspulbrit
Glasuur:
100g toorjuustu
100g võid
150 tuhksuhkrut
Lisaks:
kreekapähkleid
Munad ja suhkur vahtu, lisa sulataud rasv, riivporgand, ananass. Sega kuivained omavahel ning taignale. Pane tainas küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 200 kraadi juures u. 25 minutit. Lase korralikult jahtuda.
Sega glasuuri ained omavahel ja määri ühtlaselt koogile, lõika ruutudeks ja kaunista soovi korral iga ruuduke kreekapähkliga.
No comments:
Post a Comment