2 dl suhkrut |
1.5 tl soodat |
5 dl nisujahu |
4 konservananassi rõngast 3dl kookospiima 0,5dl õli Glasuur: 1,5spl ananssivedelikku 2dl tuhksuhkrut 3spl kookoshelbeid Sega kuivained omavahel. Lõika ananassirõngad tükkideks. Lisa kookospiim, õli ja ananass kuivainetele ning sega kiiresti ühtlaseks. Kalla tainas võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud rõngasvormi. Küpseta 175kraadises ahjus umbes 50 minutit. Kui kook vormi servadest lahti lööb, on see valmis. Kui kook on jahtunud, siis vala peale tuhksuhkruga segatud ananassimahl. Puista peale kookoshelbed. |
2.4.07
Kookose-ananassikeeks
Selline seest tume ja tänu ananassile mahlane keeks, taignas kasutatakse kookospiima aga mitte ühtki muna. Meenutab natuke porgandikooki/keeksi ja lõhnab natuke meekoogi moodi. Glasuuri tegin ainult poole antud kogusest. Retsept Nami-namist.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment