
Biskviit:
4 muna
1dl suhkrut
1,5dl jahu
1tl küpsetuspulbrit
Täidis:
200g apelsinitoorjuustu
2,5 dl Flora Vanillat/vahukoort
100g valget shokolaadi
0,25dl apelsinimahla
2,5tl zelatiinipulbrit
Kate:
1dl apelsinimahla
0,5dl zeleesuhkrut
Vahusta munad ja suhkur, lisa omavahel segatud kuivained. vala küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 225 kraadi juures 5-7 minutit. Lõika sobiva suurusega tükk välja ja aseta lahtikäiva vormi põhja.
Pane zelatiin aplesinimahlaga paisuma. Vahusta Flora Vanilla. Sulata shokolaad. Sega toorjuust FV juurde, lisa koguaeg segades sulashokolaad. Sulata zelatiin ja tõsta natuke täidist zelatiini juurde, sega läbi ja lisa segu samal ajal segades ülejäänud täidisele. Vala põhjale.
Katteks sega apelsinimahl ja zeleesuhkur, keeda umbes minut, lase jahtuda ja vala koogile.
Kaunista vastavalt soovile.
No comments:
Post a Comment