16.4.07

Banaani-shokolaadimuffinid

Järjekordsed muffinid. Seekord siis maitsekoosluseks banaan ja tume shokolaad. Banaanilõhn ja maitse on piisavalt tugev, pooleldi sulanud tume shokolaad sobib banaaniga ideaalselt kokku. 3p

12tk
2 muna
1 1/2dl suhkrut
1dl jahu
1dl kartulitärklist
1tl küpsetuspulbrit
1tl vaniljesuhkrut
2spl kakaod
1/2dl sulatatud margariini
1spl piima
1 suur või 1,5 väikest banaani
2tl sidrunimahla
50g tumedat shokolaadi
Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. sega kuivained omavahel ja lisa ettevaatlikult segades munavahule. Püreesta banaan, lisa sellele piim. Haki shokolaad. Sega banaan, sulatatud rasv ja shokolaaditükid ning lisa taignale. Tõsta vormidesse ja küpseta 200 kraadi juures 12-15 minutit.




1 comment:

Helle Perminov said...

Tere,

Proovisin muffineid teha, aga jäin korraks kõhklema, et kas tõesti tuleb panna 1 detsiliiter tärklist? Panin selle asemel 2 dl jagu ja supilusikatäie tärklist. Tuli ka ok.
Varsti pean uuesti neid muffineid tegema ja kui te ütlete, et tõesti on ok 1 dl tärklist ja 1 dl jahu, siis proovin nii!