24.2.08

Eesti Vabariigi aastapäeva tort

Kolm biskviidikihti. Alumisel ja keskmisel kihil natukese vaarikamoosiga segatud sügavkülmutatud vaarikad, nende peal diplomaadikreem (1:1 vahukoor + vaniljekreem), viimasel biskviidikihil õhuke kiht vahukoort ja selle peal martsipanpilt.

2 comments:

Evelin said...

saame sõpradeks:)

aga tegelikult - see pääsuke on tõepoolest kaunis. martsipanile maalimist oleks vahva katsetada, siiamaani olen teinud täpselt nii palju, et maisterdasin korra sünnipäevakingiks suusatüdruku kuju:)

qsti said...

Evelin, ma olen enda meelest sind juba omavoliliselt ammu enda sõbraks teinud ja lingilisti pannud aga nüüd avastasin, et polegi. :/ Igaljuhul on sinu blogi mu blogi-lemmikute hulgas tihti külastatav.

Mis martsipanikaunistustesse puutub siis joonistamine on hoopis lihtsam kui kujukeste tegemine...hoolimata sellest, et pääsukesed võivad lõpuks välja näha nagu kotkad. Minu kujukeste tegemisoskus piirdub senini ainult roosidega. :)