
Tordist endast niipalju, et kolme biskviitkihi vahel oli mustikakreem. Kihid immutatud vaniljepiimaga. Transportimisel kleepus toidukile mustri külge ja hiljem jälle värvimata martsipani külge ning pildilt on näha, et sellist olukorda tasuks võimaluse korral vältida.
Mustikakreem:
6 zelatiinilehte
2 dl vahukoort
2 dl hapukoort
200 g maitsestamata toorjuustu
2 dl suhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
3-4dl mustikaid
Leota zelatiinilehti rohkes vees 5-10min. Vahusta koor. Püreesta mustikad.
Sega omavahel hapukoor, toorjuust, suhkur, vaniljesuhkur ja marjapüree. Sulata veest kuivaks pigistatud zelattinilehed 0,5dl keevas vees, lase hetk jahtuda. Kuna segu on külm siis lisa marjasegu peene nirena valades zelatiini hulka(mitte vastupidi), sega õrnalt juurde vahukoor.
No comments:
Post a Comment