
Mis koogisse puutub siis soovitan seda kooki soojalt kõigile. Tegelikult hoopis külmalt. Seda siis ikka isepigistatud värske laimimahla ja enda maitse järgi lisatud suhkrukogusega. Laimi ja toorjuustukreemi maitsekooslus on lihtsalt nii-nii hea.
põhi:
10 Digestive-küpsist
50g sulatatud võid
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru lahtikäiva vormi põhja.
täidis:
200g maitsestamata toorjuustu
300ml vahukoort
3dl tuhksuhkrut
1spl vaniljesuhkrut
2 zelatiinilehte
0,5dl laimimahla
Pane zelatiinilehed külma vette likku. Vahusta koor. Sega pehme toorjuust suhkrutega. Sulata zelatiinilehed kuumas laimimahlas ning sega seejärel zelatiinisegu toorjuustuseguga. Lisa vahustatud koor. Vala põhjale ja tõsta u. 4 tunniks sügavkülma. Võta kook 30 minutit enne serveerimist sügavkülmast välja, kaunista marjade-puuviljadega.
kaunistamiseks:
marju-puuvilju
2 comments:
Nii ilusad värvid! Tuletab suve meelde...
Huvitav,kas see tuleks ka mascarponet kasutades samahea:D
Post a Comment