1.1.08

Ilusaid ja põnevaid (maitse)elamusi aastal 2008!

Omalt poolt tervitaksin teid uue aasta saabumise puhul mõnusa shokolaadise cassismousse-tordiga. Mustsõstra värskus ja tumedast shokolaadist kreemi täidlus on selles tordis suurepäraselt tasakaalus, saagu samamoodi harmooniline olema ka meie kõigi uus aasta.


Ühtlasi tahaksin tänada teid kõiki, kes te siia aasta jooksul sattunud olete...kokku on külastusi juba üle 10 000. Selle sündmuse puhul kopeeriksin soome toidublogijate hulgas levinud toreda idee korraldada blogikülastajate vahel pisike loosimine. :) Kingitus saab olema söögiteemaline ja osalemiseks on tarvis jätta järgneva nädala jooksul siiasamasse kommentaar.

Edit 08.01:
Väikese abikoka abiga tegime kindlaks, kellel seekord kõige rohkem loosiõnne oli ja kingituse saab:
niina ja aurora

Võiduvõimaluse protsent oli päris suur, oleks see vaid miljoniloosimistes ka nii. :) Meie miljonit välja ei loosinud aga oma väikese kingi paneksime võitja poole teele küll. Nime ja aadressi ootan meiliaadressile kristi@dekalogue.com

4 comments:

Anonymous said...

Veel viimane hetk soovida Sulle ja teistele Head Uut! Kas keegi ei olegi loosimise huvist märku andnud? Ma siis annan - jah, kõik toiduteemaline tõmbab mind nagu kärbsepaber kärbest.

Sinu blogi toitudest, mida proovisin, tulevad esimesena meelde glögitort, mis oli jõululaua hitt ja samuti populaarseks osutunud pistaatsiaparfee. Kui tahaks midagi erilist teha, siis tulen ikka ja jälle siia tagasi. Aitäh heade ideede eest ja soovin veelgi huvitavamaid maitseelamusi aastaks 2008!

Aurora said...

Annan ka märku oma loosimishuvist ning soovin ühtlasi head uut aastat.

Blondu said...

sooviks osaleda loosimises;)

Unknown said...

Sattusin siia quiche tegemisõpetust otsides, aga juustupirukas maitses veel rohkem. Ja nii ma jäin.:)