5.7.10

Kohupiimavaht maasikakastmega

Värske maitsega magustoit, mis lisaks veel lahja ja lihtne valmistada. Kasutasin rasvatut maitsestamata kohupiimapastat. GF ainetel.



1 suurem munavalge
50g tuhksuhkrut
1 sidruni riivitud koor
500g rasvata kohupiimapastat
500g maasikaid
½ sidruni mahl
2spl tuhksuhkrut

Pane munavalge ja tuhksuhkur kuumakindlasse nõusse ja vahusta u. 5 minutit vesivannil. Tõsta nõu pliidilt, lisa vahustamist jätkates riivitud sidrunikoor. Vahusta veel paar minutit, et segu jahtuks. Tõsta segu kohupiimapastaga segi ja jaga 6 magustoidupokaali vahel. Pane külmkappi.

Tükelda maasikad, püreeri umbes pooled neist koos tuhksuhkru ja sidrunimahlaga. (Soovi korral suru püree ka veel läbi sõela, et seemned eraldada.) Jaga maasikatükid kohupiimavahule ning nirista peale püreed. Hoia serveerimiseni külmas.

5 comments:

Anonymous said...

Qsti, kas selle kreemiosa võib ka eelmisel päeval valmis teha ja maasikad siis vahetult enne lisada või kaotab ta siis ikkagi oma värskuse?

Anonymous said...

Ei tea, kas mulle sattus liiga mõru sidrun või mille asi, aga ma paneksin selle koguse peale vähem sidrunikoort kreemisse, maitse jäi mind häirivalt domineerima. Aga muidu igati hea ja kerge suutäis.

qsti said...

Vähem sidrunikoort või asendada see hoopis apelsini koorega. :)

fifa14.vipmmobank said...

Additionally, mutators are certainly not governed entirely simply by anyone; they are dispersed throughout the arenas, along with now you may find them and begin these.While merely one mutator could be productive at a with time, it's possible to have other people set inside a queue.
Fifa 15 Ultimate Team Coins

Fifa 15 coins PC

Online College Degree said...

You will find better opportunity in professional world. So "get it."Take the time to understand how your work fits in the big picture.
Life Experience Degree