Mõnusad mahlased ananassimuffinid. Kes soovib magusamat elamust võib muffinitele veel kakaoglasuuri peale teha. Kasutasin muffinites seekord purustatud ananassi aga järgmine kord kasutaksin kindlasti ananassitükke kuna minu jaoks olid ananassimuffinite kohta natuke liiga "sileda" tekstuuriga. Maitse koha pealt aga igati head.
12tk
75g võid
3 muna
2½ dl suhkrut
u. 4dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
u. 440g väikeseid ananassitükke (purustatud ananassi)
Pane ahi 225 kraadi juurde soojenema. Sulata või ja jäta veidikeseks jahtuma. Vahusta munad suhkruga. Sega kuivained omavahel. Sega sularasv, ananass ja jahusegu õrnalt munasegusse.
Täida 3/4 vormidest taignaga ning küpseta muffineid ahju keskosas 15-20 minutit.
1 comment:
Proovisin järgi. Tõepoolest maitseelamus! Väga hea retsept. Tegin omapoolsed täiendused retsepti - raputasin peale kaneeli ja jahu lisasin veidi vähem, samuti suhkru kogust vähendasin poole võrra. Kasutasin konservananasse. Väga head tulid. :)
Post a Comment