5.12.07

Seenetäidisega kanataskud lehttaignas

Lihtne ja maitsev toit, sobib imehästi värske salatiga. Tegin seekord 4 suure tasku asemel 8 pisemat sorti pallikest.

4tk
1spl võid/margariini
2 salottsibulat
1/2tl tüümiani
150g seeni (kukeseened/shampinjonid)
500g broilerifileed
500g lehttainast

Pane ahi 200 kraadi juurde soojenema. Sulata rasv pannil ning kuumuta hakitud sibul kergelt läbi. Lisa tüümian ja tükeldatud seened, prae kuni vedelik onaurustunud. Maitsesta fileed soola-pipraga. Tee terava noaga sügav sisselõige filee paksemasse osasse ja täida jahtunud seeneseguga. Rulli tainas neljaks 17x17cm ruuduks, aseta fille taignale. Pintselda taignaääred vee või klopitud munaga ning voldi ruut ümber filee taskuks. Suru servad kahvliga tugevasti kinni. Pintselda taskud muna või piimaga ja küpseta küpsetuspaberiga kaetud plaadil u. 35minutit.

No comments: