
Koogi tegin väikesesse vormi (18cm), suurema vormi puhul peaks koguseid suurendama.
100g digestive küpsiseid
1spl kakaod
2spl sulavõid
Purusta küpsised, lisa kakao ja seejärel sularasv. Sega ning suru lahtikäiva vormi põhja.
täidis:
200g toorjuustu
100g hapukoort
2 muna
0,5dl suhkrut
noaotsatäis soola
1tl vaniljesuhkrut
1 sidruni mahl (ja koor)
Sega toorjuust, hapukoor omavahel. Lisa ükshaaval munad. Sega juurde suhkrud ja sool ning sidrunimahl (ja riivitud koor). Vala põhjale ja küpseta 175 kraadises ahjus 30-40 minutit.
Lase jahtuda.

Kate:
1/2prk kompotikirsse
250 ml kirsimahla
3 zelatiinilehte
Lao kirsid koogile. Sulata leotatud ja kuivakspigistatud zelatiinilehed kuumas mahlas. Lase jahtuda. Tõsta lusikaga koogile kui tarretis hakkab juba kergelt paksemaks muutuma.
No comments:
Post a Comment