Põhi:
hele biskviitpõhi
Immutamiseks:
maasikamahla
Täidis:
500g kohupiimapastat
2,5dl Flora vanillat
u.200g maasikaid(suhkruga püreestatud)
1prk(125g) mustikapüreed(lastetoit)
maitse järgi suhkrut
1,5 spl zelatiini
suts vett
Küpseta põhi, lase jahtuda. Pane põhi vormi, immuta. Pane zelatiin veega paisuma. Täidise jaoks vahusta FV, püreesta maasikad suhkruga. Sega maasikamoos ja mustikapüree kohupiimapastaga, maitse ja lisa vajadusel suhkrut. Lisa vahutatud koor. Sulata zelatiin ja sega väikese koguse täidisega, seejärel lisa zelatiinisegu ülejäänud täidisele. Vala vormi ja lase külmkapis vähemalt 4h tarduda.
Kaunista tort täidisest kõrvale pandud natukese FV ja värskete marjadega, soovi korral vala üle veel tarretisega.

No comments:
Post a Comment