tag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post2543370179142413381..comments2024-02-16T02:11:41.052+02:00Comments on Maitseelamused: Kohupiima-vaniljestritselqstihttp://www.blogger.com/profile/18027894402085435444noreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-16218256829118956862023-01-05T14:28:12.667+02:002023-01-05T14:28:12.667+02:00Taigen mul väga ei kerkinud, kuid sellegipoolest t...Taigen mul väga ei kerkinud, kuid sellegipoolest tuli väga hea ja pehme. Peale munaga määrimist lisasin peale veel purutaigna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-64826060668069613342014-01-18T18:35:34.365+02:002014-01-18T18:35:34.365+02:00Tegin ka täna, oli tóesti mónus ja pehme. Tainas m...Tegin ka täna, oli tóesti mónus ja pehme. Tainas mul palju ei kerkinud, aga siiski tuli välja. Lisasin rohkem kohupiimapastat ja panin vahele konservaprikoosi tükke. Maitsev!Jaanikahttps://www.blogger.com/profile/03759252040731797867noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-63052819756745650422013-05-09T18:52:48.681+03:002013-05-09T18:52:48.681+03:00Tegin seda täna. KUsjuures ma eriti kringlilisi ei...Tegin seda täna. KUsjuures ma eriti kringlilisi ei armastagi, aga tundus ahvatlev. Ja SUPER MAITSEV!!! Sõin üksi peaaegu pool ära, lapsele ja mehele jäi ka natuke :) Kindlasti teen veel! Aitäh suurepärase retsepti eest!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00252642529016548378noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-81602046305538894492013-05-08T12:20:33.263+03:002013-05-08T12:20:33.263+03:00Proovisin ka selle imelise stritsli ära.
Taigna ru...Proovisin ka selle imelise stritsli ära.<br />Taigna rullisin lahti küpsetuspabril ja siis libistasin tasakesi ahjuplaadile. <br />Pakun seda õhtul oma sünnipäevalistele. Loodan, et kõigile maitseb1 Välimus on isuäratav.<br />Aitäh retsepti eest!Kätlin Nõguhttps://www.blogger.com/profile/00469296352050586271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-69343974112253090122013-03-06T12:13:05.855+02:002013-03-06T12:13:05.855+02:00Esimest korda üritasin teha pärmitaignast midagi j...Esimest korda üritasin teha pärmitaignast midagi ja SUPER-tulemus! Aitäh!! Tõeliselt hea stritsel.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-72259702697415005282012-12-20T19:49:43.509+02:002012-12-20T19:49:43.509+02:00Kas see tainas peab kõvasti kerkima või ainult nat...Kas see tainas peab kõvasti kerkima või ainult natukene. Praegu on tegemine veel pooleli, aga antud tainas ei kerkinud mul eriti...kardan, et midagi läheb vussi! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-17947673368222009572011-12-19T20:00:11.834+02:002011-12-19T20:00:11.834+02:00Vauu, suurepärane ! Kõik kiitsid, välimus on ka im...Vauu, suurepärane ! Kõik kiitsid, välimus on ka imeline, suured tänud selle retsepti eest, üks vaieldamatuid lemmikuid =) !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-50909755988564651042011-03-25T14:42:46.790+02:002011-03-25T14:42:46.790+02:00Tere!
Tegin ka selle retsepti järgi. Maitset veel ...Tere!<br />Tegin ka selle retsepti järgi. Maitset veel ei tea, kuna kerkivad pannil. Aga olen juba kindel, et said head! Mina kasutasin tagina tegemisel leivaküpsetusmasinat ja tainas sai imeliselt õhuline ja elastne. Nii head taigent polegi veel saanud kunagi! Imelisi maitseelamusi edaspidiseks :) EgleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-27082719848959728612010-12-22T19:05:24.621+02:002010-12-22T19:05:24.621+02:00Anonymous, lisad või ja sõtkud selle taignasse. Ta...Anonymous, lisad või ja sõtkud selle taignasse. Taigen jääb kena läikiv. Kui enam-vähem kahekordseks kerkinud (30-40 minutit, olenevalt sellest kui soe köök) siis tegutsed edasi. :)<br />Häid jõule!qstihttps://www.blogger.com/profile/18027894402085435444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-73133794269798354582010-12-22T18:59:49.023+02:002010-12-22T18:59:49.023+02:00tere qsti, teen hetkel esimest korda su stritslit,...tere qsti, teen hetkel esimest korda su stritslit, küsin kui lisan viimasena tainasse´sulatatud või siis tainas jääb nagu selline libe kas nii on õige? lisan või ja siis kergitama? kas peab kerkima kahekordseks?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-90691556149890914772010-11-12T13:10:27.092+02:002010-11-12T13:10:27.092+02:00kas oskad oelda kuidas seda asja teha kuiva parmig...kas oskad oelda kuidas seda asja teha kuiva parmiga?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-31689566133109962932010-09-02T16:25:08.448+03:002010-09-02T16:25:08.448+03:00Kas selle vaniljekastmepulbri asemel võiks panna e...Kas selle vaniljekastmepulbri asemel võiks panna enda tehtud vaniljekastet?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-13984376477780966612010-06-14T16:57:24.114+03:002010-06-14T16:57:24.114+03:00No lihtsalt super retsept!!! Mul ei ole veel ellus...No lihtsalt super retsept!!! Mul ei ole veel ellusees ükski stritsel niiiii hästi ja maitsvalt välja tulnud!!!!! Isegi algajad saavad sellega täiesti hakkama!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-49921739052117189802010-04-20T21:44:18.337+03:002010-04-20T21:44:18.337+03:00Ennike, väga tore, et rahule jäid!
Anonymous, ju...Ennike, väga tore, et rahule jäid! <br /><br />Anonymous, just, see 1/2 dl seal tähendab 0,5 dl. Head maitseelamust!qstihttps://www.blogger.com/profile/18027894402085435444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-29037091862670340412010-04-20T21:35:36.566+03:002010-04-20T21:35:36.566+03:00Tere! Võhik siinpool. Kas see seal täidises 1/2 dl...Tere! Võhik siinpool. Kas see seal täidises 1/2 dl siirupit või suhkrut tähendab 0,5 dl suhkrut? Palun vabandust, kui tundub hirmus tobe küsimus...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-84230726372504435342010-04-16T08:31:02.275+03:002010-04-16T08:31:02.275+03:00Ma tänan Sind selle õpetuse eest! Olen algaja küps...Ma tänan Sind selle õpetuse eest! Olen algaja küpsetaja ja ausõna - sõnulseletamatult hea stritsel tuli. Nii pehme ja õhuline ja ilusa välimusega. Suur tänu Sulle!Ennikehttps://www.blogger.com/profile/11847035767497078210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-87970460015367011652010-02-22T19:13:44.652+02:002010-02-22T19:13:44.652+02:00Oi, kui maitsev stritsel! Tegin ühe stritsli topel...Oi, kui maitsev stritsel! Tegin ühe stritsli topelt-täidisega ja sai väga hea.<br />Aitäh!Liinajhttps://www.blogger.com/profile/04082540540924974081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-41073497333005317992009-05-12T17:46:00.000+03:002009-05-12T17:46:00.000+03:00Tere qsti! Tegin täna sinu kohupiima-vaniljestrits...Tere qsti! Tegin täna sinu kohupiima-vaniljestritslit ja väga hästi kukkus välja! Tõesti hea retsept ja põhjalik õpetus. AITÄH sulle :o)<br />Tulevikus proovin kindlasti veel mõnda retsepti sinu blogist - veelkord suur-suur aitäh, et oma retsepte ja ideid teistega jagad!hannanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-54662746922673778842009-03-28T20:32:00.000+02:002009-03-28T20:32:00.000+02:00tere ja suured tänud hea idee eest nägusat stritsl...tere ja suured tänud hea idee eest nägusat stritslit teha. minulgi löpuks önnestus.seda stiili kasutan kindlasti ka teinekord.mina oman ka oma blogi, see on ainult soomekeelne, tere tulemast vastu kylaskäigule.ma panen sind oma blogisse ka.ilusat kevadet sulle!maasikashttp://ruth.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-91593860998968099042009-03-09T12:51:00.000+02:002009-03-09T12:51:00.000+02:00Kristi, pole tänuväärt! Kusjuures see retseptide m...Kristi, pole tänuväärt! Kusjuures see retseptide muutmise asi on just see kõige õigem viis päris oma lemmikküpsetise avastamiseks. :)qstihttps://www.blogger.com/profile/18027894402085435444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-64494832096753796002009-03-06T20:26:00.000+02:002009-03-06T20:26:00.000+02:00Pean sulle tõesti suure aitähh ütlema, et oled min...Pean sulle tõesti suure aitähh ütlema, et oled minu ka pärmitaignaga sõbraks teinud. Ma olen küll aastaid plaadi- ja vormikookidega mässand, aga pärm on alati nõks halvasti välja kukkunud. Igatahes, sellel aastal alustasin sinu vastlakukklitest. Super. Ja siis see stritsel. Nämm-nämm. Avaldasin küllatulnud vanematele nii muljet et. :D (Kuigi eks pean üles tunnistama, et täidises asendasin siirupi suhkruga ja 200g pasta asemel panin 300g vaniljekohupiimakreemi ning mingil põhjusel oli Kaubamajas Ekströmi vaniljekastmepulber 91g :p aga see vist väike vahe. ) <BR/>Ma olen teinud sinu pärmitainaretsepti järgi enne, ja tuli hästi välja, kuid nüüd stritsli jaoks tegin hoopis õliga ja eelkergitusega taina, mis mul veel haruldaselt hästi välja tulema on hakanud. :)<BR/><BR/>Ja selle pika jutu peale: Suur tänu inspiratsiooni eest.Kristihttps://www.blogger.com/profile/08963033110855228088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-52733613760949693192009-02-08T21:16:00.000+02:002009-02-08T21:16:00.000+02:00Pole ka pärmitaigna sõber, kuid proovisin, ning tu...Pole ka pärmitaigna sõber, kuid proovisin, ning tuli tõesti super-hea! Tänud retsepti eest!<BR/>Marju.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-88473812912623303742008-11-15T15:09:00.000+02:002008-11-15T15:09:00.000+02:00Huvitav, kas seda stritslit poest ostetud pärmi-le...Huvitav, kas seda stritslit poest ostetud pärmi-lehttaignaga ka võiks teha? Kas kellegil on kogemusi?Avehttps://www.blogger.com/profile/15949216164026188870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-61036710490628406492008-10-14T10:04:00.000+03:002008-10-14T10:04:00.000+03:00Tegin ka eile seda stritslit ja nagu lapsed ütlesi...Tegin ka eile seda stritslit ja nagu lapsed ütlesid hüper-super hea ;-D , mees ei virisenud - järelikult VÄGA HEA .Panin ainult 200gr kohupiima asemel 400gr .AITÄH, jõudu ja tahtmist Sulle.<BR/>/kristina/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2078691472336047758.post-54538999673123891072008-10-10T16:09:00.000+03:002008-10-10T16:09:00.000+03:00eva, need pildilolevad stritslid on 200 kraadises ...eva, need pildilolevad stritslid on 200 kraadises ahjus küpsetatud, aega ma küll kahjuks ei mäleta. Aga tegin retsepti märkuse juurde.qstihttps://www.blogger.com/profile/18027894402085435444noreply@blogger.com